Hondenschool Lataire Beernem

Hondenschool Lataire Beernem is uniek in de regio Beernem, Knesselare, Wingene, Oostkamp, Aalter, Damme, Brugge en Maldegem. De persoonlijke aanpak tijdens de individuele hondentraining zorgt voor snelle vooruitgang en het oplossen van uitdagingen met uw hond. De trainers luisteren naar uw verhaal en voorzien u van oplossingen voor de meest uiteenlopende situaties. In sessies van 30 minuten oefenen ze met u de oplossingen in zodat u dit thuis verder kan oefenen.

Hondenschool Lataire Beernem

De hondenschool Tuin en dier Lataire werkt momenteel op twee manieren namelijk individueel en aan de hand van groepslessen.

Bij de privélessen krijgt de hond de volledige aandacht en kan er gewerkt worden naar de behoeften van hond en baasje. Onze specialiteit is puppytraining en het oplossen van gedragsproblemen. De oefenmomenten zijn op woensdagavond, zaterdag- en zondagvoormiddag. Voor inschrijvingen of meer info bel ons op 050 78 00 02 of kom langs in de winkel of reserveer via onze website!
Een afspraak voor een privéles afzeggen of verplaatsen kan tot 24u op voorhand. Indien u minder dan 24u op voorhand annuleert, brengen we één sessie in rekening.

Daarnaast werken we ook met groepslessen waarbij er maximum 4 hondjes per uur trainen. Voordat jouw hond kan starten met de groepsles, is het belangrijk dat ze reeds enkele basisvaardigheden aangeleerd werden. Daarom vragen we dat jouw hond reeds 3 privétrainingen gevolgd heeft.
De groepslessen zijn ook ideaal om jouw hondje te laten socialiseren met andere honden. De oefenmomenten zijn op zaterdag. Voor inschrijvingen of meer info, bel ons op 050 78 00 02 of kom langs in de winkel.

Naast de hondentrainingen, bieden we onze hondenweide ook graag aan aan mensen die graag hun hond los laten lopen, graag met hun hondje spelen, … Je kan per half uur reserveren via onze website, telefonisch of in de winkel. Je kan gerust ook meerdere tijdsblokken na elkaar reserveren. Voor meer info, contacteer ons gerust.