Dierenspeciaalzaak Lataire Beernem

Hondenspeciaalzaak Lataire Beernem

Hondenvoeding en hondenaccessoires maken een belangrijk deel uit van onze petshop. We helpen u met advies en voeding op maat van uw hond, het budget en de voorkeur van het baasje. We verkopen voeding van Royal Canin, Hill’s, Eukanuba, huismerk Lataire, Meradog en nog heel wat andere merken. Verder bieden we ook diepvriesvoeding  aan van verschillende merken. Ook accessoires voor honden is één van onze specialiteiten. Kom zeker eens vrijblijvend langs om het assortiment te bekijken.

Kattenspeciaalzaak Lataire Beernem

Kattenvoeding is een andere sterkte van de winkel. We verkopen voeding van Royal Canin, Hill’s, Lara, huismerk Lataire en nog enkele andere merken. We helpen u verder met producten en accessoires met betrekking tot uw kat.

Paardenafdeling Lataire Beernem

Paarden worden bij ons verwend met verschillende soorten voeding en bijproducten. We bieden o.a. Pavo en D’hooghe aan, alsook Cavalor.

Duivenvoeding Lataire Beernem

We verkopen heel wat duivenvoeding van ons eigen huismerk “Lataire”, maar ook andere merken zoals Beyers, Paloma, Versele, Mariman en Vanrobaeys bieden wij aan. Ook bijproducten en accessoires voor duiven behoren tot ons aanbod.

Neerhofdieren Lataire Beernem

Legkippen en andere neerhofdieren worden bij ons verwend met voeding en accessoires. Ook legkippen zijn te koop van half maart tot eind september. Andere rassen zijn op bestelling te verkrijgen.

Knaagdieren Lataire Beernem

Voor knaagdieren zoals konijnen, chinchilla’s, hamsters en cavia’s hebben we bij ons een groot assortiment aan voeding en accessoires. Spring zeker binnen om een kijkje te nemen in de afdeling voor knaagdieren.

Vissenafdeling Lataire Beernem

Vijvervissen en aquariumvissen worden op hun wenken bediend in onze afdeling vissen. Zowel voeding als accessoires kan u bij ons vinden in de afdeling aquarium- of vijvervissen.