Sinds 2018 bieden wij in onze winkel ook een ruim assortiment
bloemen, boeketten, kamerplanten, … aan.

We hebben ook een online webshop namelijk Floria Design waar je een deel van ons
assortiment kan terugvinden.
Wenst u graag dat wij voor u een bloemetje aan huis bezorgen?
Geen enkel probleem!
Of haalt u liever zelf uw bloemen af in de winkel, dit kan ook!

Snijbloemen en boeketten

Kom langs in onze winkel zodat wij u kunnen helpen met een prachtig boeket. U kan zelf kiezen uit het aanbod snijbloemen in de winkel. Ook is het mogelijk om vooraf te reserveren en bloemen naar uw keuze aan te duiden. Bovendien worden de bloemen aan huis geleverd in Beernem Oostkamp, Knesselare, Aalter en Maldegem.

Kamerplanten

Sinds augustus 2018 beschikken we ook over een vast aanbod aan kamerplanten. Hebt u een cadeau nodig? Kom langs en maak uw keuze. Ook op zondagvoormiddag helpen we u met plezier!

Huwelijksbloemen

Trouwt u binnenkort? Wij staan in voor uw bloemen in de kerk of aan tafel. Kom langs en geef uw wensen door. Indien gewenst maken wij een vrijblijvende offerte op voor uw feest. Van bruidsboeket tot tafelbloemen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bloemen en kransen voor Allerheiligen

( 1 november)

Vanaf half oktober kan u in onze winkel een aantal voorbeeldstukjes, kransen en bloemen bekijken ifv Allerheiligen. Kom langs, bepaal uw budget en geef  uw wensen door. Wij zorgen voor het opmaken en indien gewenst de plaatsing op het graf.

Bloemen voor Valentijnsdag

14 februari in aantocht? Kom langs voor een fleurig boeket of een andere verrassing voor uw geliefde.

Bloemen voor Secretaressedag

Bedank uw medewerkers met een fijn boeket of andere bloemetjes. Wij leveren bij u thuis of op uw bedrijf. Dit zorgt vast en zeker voor een topevent!