Bloemen Beernem

“Bloemen Anja”, de bloemenzaak van Groot-Beernem stopte zijn activiteiten in augustus 2018. John was bereid om zijn kennis door te geven aan onze medewerkers, waardoor we nu ook bloemen, boeketten, kamerplanten ea kunnen aanbieden. Een deel van de winkel werd aangepakt om daar de afdeling “Snijbloemen, boeketten en kamerplanten” op te richten. Online een deel van het aanbod bestellen kan momenteel enkel hier.

Snijbloemen en boeketten

Kom langs in onze winkel zodat wij u kunnen helpen met een prachtig boeket. U kan zelf kiezen uit het aanbod snijbloemen in de winkel. Ook is het mogelijk om vooraf te reserveren en bloemen naar uw keuze aan te duiden. Bovendien worden de bloemen aan huis geleverd in Beernem, Wingene, Oostkamp, Brugge, Knesselare, Aalter, Maldegem en Sijsele.

Kamerplanten

Sinds augustus 2018 beschikken we ook over een vast aanbod aan kamerplanten. Hebt u een cadeau nodig? Kom langs en maak uw keuze. Ook op zondagvoormiddag helpen we u met plezier!

Huwelijksbloemen

Trouwt u binnenkort? Wij staan in voor uw bloemen in de kerk of aan tafel. Kom langs en geef uw wensen door. Indien gewenst maken wij een vrijblijvende offerte op voor uw feest. Van bruidsboeket tot tafelbloemen, bij ons bent u aan het juiste adres.

Bloemen en kransen voor Allerheiligen

( 1 november)

Vanaf half oktober kan u in onze winkel een aantal voorbeeldstukjes, kransen en bloemen bekijken ifv Allerheiligen. Kom langs, bepaal uw budget en geef  uw wensen door. Wij zorgen voor het opmaken en indien gewenst de plaatsing op het graf.

Bloemen voor Valentijnsdag

14 februari in aantocht? Kom langs voor een fleurig boeket of een andere verrassing voor uw geliefde.

Bloemen voor Secretaressedag

Bedank uw medewerkers met een fijn boeket of andere bloemetjes. Wij leveren bij u thuis of op uw bedrijf. Dit zorgt vast en zeker voor een topevent!